Horeca & Leisure

Werken in een gezellig restaurant op de markt of op de gaafste en mooiste evenementen in het land? Het kan allemaal bij ons, én je hoeft niet eens te kiezen. Dat is de magie van flexibel werken. Je bent de baas over je eigen agenda; je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Zo kan jij lekker filteren of je een druk weekend tegemoet gaat omringd met de vetste live muziek, of dat je gaat genieten van gezelligheid op de markt. Work when it suits YOU.

Sta je te springen om deel te worden van ons team? Neem dan nu contact op met Kimberly!

Kimberly Kösters
Kimberly KöstersIntercedent
Nikki Tummers
Nikki TummersIntercedent

Service & Research

Ben jij een praatjesmaker, blaaskaak en een waterval aan woorden? Of pluis jij het liefst alles tot op de bodem uit? Dan ben je bij onze afdeling Service en Research aan het juiste adres. Vanuit jouw luie stoel telefoontjes aannemen en klantgericht te werk gaan binnen ons klantencontactcenter, of liever als onderzoeker klanten helpen de wereld een stukje beter te maken. Met een headset op jouw hoofd mag je de hele dag niets anders doen dan ratelen, analyseren en marcheren in een jong ondernemend team.

Oh, voor we het vergeten: je bepaalt zelf wanneer je komt werken. Heb jij een drukke week met je studie, of juist niks te doen en wil je even lekker verdienen voor die leuke vakantie? Geen probleem. Wij passen je rooster aan naar jouw wensen. Work when it suits YOU.

Ben jij gemotiveerd om lekker te komen babbelen in ons team? Neem dan nu contact op met Nikki!

Techniek & Industrie

Werk jij graag met je handen of heb jij affiniteit met elektrotechniek? Lijkt het je een interessante uitdaging om in heel Nederland inzetbaar te zijn? Meldt je dan aan bij ons team! Door onze samenwerking met verschillende technisch specialisten bieden wij een veelzijdig aanbod aan banen op de meest uiteenlopende locaties. Zo zie je ook nog een stukje van je eigen land.

Geïnteresseerd? Kijk dan nu op onze vacature pagina of neem contact op met Dennis voor meer informatie!

Dennis Opbroek
Dennis OpbroekProjectmanager