Werkgevers

Onze medewerkers hebben zelf jarenlange ervaring in de sectoren waarin wij actief zijn. Hierdoor weten wij zeker dat wij alle benodigde skills hebben om u volledig te kunnen helpen. Wij hebben momenteel drie specialisaties:

HORECA & LEISURE

Nieuwkomers op de markt, maar met fris enthousiasme en collega’s waarbij hospitality in het bloed zit, weten we als geen ander hoe het is om in de horeca te werken. Vanuit deze kennis handelen wij ook. Of u nu personeel zoekt voor op evenementen en festivals, of voor in de horeca.

Om de medewerkers zo goed mogelijk te hulp te staan, bereiden wij hen per project voor door middel van additionele informatie over de functie aan te leveren en algemene trainingsavonden te organiseren. Zo kunnen zij zelfverzekerd aan het werk en is het inwerkingstraject voor u minimaal. Flexibel, hardwerkend en bovenal gezellig personeel. Dat is wat wij u willen bieden.

Meer weten over ons horeca team? Neem dan nu contact op met Kimberly.

SERVICE & RESEARCH

Met meer dan 15 jaar ervaring is Service & Research uitgegroeid naar een krachtige, zelfstandige afdeling. Met een groeiend bestand aan klanten vanuit het hele land zijn zowel de research agents voor marktonderzoek als voor het klantcontactcenter (KCC) constant in trek.

Onze medewerkers krijgen elk een persoonlijke training, waarbij ze klaargestoomd worden om productief, kwalitatief, verkoopgericht, maar vooral vriendelijk te werk te gaan. Tijdens hun gehele carrière hier krijgen ze persoonlijke begeleiding voor een constante zelfontwikkeling in zowel in- als outbound telefonie.

Bent u op zoek naar vlotte babbelaars? Neem dan nu contact op met Nikki.

TECHNIEK & INDUSTRIE

Door onze technische professionals met jarenlange praktijkervaring kunnen wij u gespecialiseerde vakmensen bieden die u ondersteunen tijdens de realisatie van uw projecten. Of dit nu gaat om nieuwbouw, aanbouw of verbouw projecten, ons team staat voor u klaar.

Om een duidelijker beeld te geven, wij werken met: lassers, pijpfitters, elektro- en installatiemonteurs en bankwerkers. Maar ook metselaars, ijzervlechters en bekisters. Dit is nog maar een greep uit ons flexibele personeelsbestand.

Een samenwerking met ons betekent dat u van A tot Z volledig wordt ontzorgd. Huisvesting, transport, de volledige mobilisatie van de medewerker ligt in onze handen, zodat u meer tijd overhoud voor het eindproduct van de klant.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Neem dan nu contact op met Dennis.

Al ons personeel wordt voorzien van een reglementen document, wat voorzien is van de regels waar zij zich aan dienen te houden én de fundamentele basis van hun werkzaamheden. Zo is iedereen ervan verzekerd dat er ten alle tijden duidelijkheid is over de werkzaamheden.